همزمان با هفته بسیج سازندگی و هفته معلم جمعی از فرماندهان سپاه و بسیج ناحیه اشکذر به اتفاق بخشدار خضرآباد وجمعی از فرهنگیان این منطقه با امام جمعه بخش خضرآباد دیدار کردند.
به گزارش اشکذر خبر؛ همزمان با هفته بسیج سازندگی و هفته معلم سرهنگ هاتفی به همراه جمعی از فرماندهان سپاه و بسیج ناحیه اشکذر، حسینی بخشدار خضرآباد و جمعی از فرهنگیان این منطقه با حجه الاسلام غالبی امام جمعه بخش خضرآباد دیدار کردند.
غالبی در این دیدار با اشاره به هفته بسیج سازندگی گفت: بسیج سازندگی از بدو تأسیس خدمات گستردهای را در حوزههای مختلف صورت داده و متولی اصلی و میداندار سازماندهی جوانان علاقهمند به نقشآفرینی در محرومیتزدایی و پیشرفت کشور است.
امام جمعه بخش خضرآباد فعالیت های بسیج سازندگی در سطح روستاهای بخش خضرآباد را خوب ارزیابی کرد و گفت: بسیج سازندگی در سالیان گذشته فعالیت های مختلفی از جمله تهیه و توزیع بسته های معیشتی کمک به ساخت منزل محرومین اصلاح باغات کشاورزان و احیا و مرمت قنوات انجام داده است.
دیدگاهتان را بنویسید