اشکذرخبر به نقل از روابط عمومی مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اشکذر، دومین جشن تکلیف متمرکز کلیه دانش آموزان دختر شهرستان، با حضور مسئولان شهرستان و استان، در حسینیه سالار شهیدان مجومرد برگزار گردید.
طی این جشن بیش از ۴۰۰ نفر از دانش آموزان شهر های اشکذر، مجومرد، دهستان رستاق و بخش خضرآباد، به تکلیف رسیدن خود را همراه با برنامه هایی شاد، آموزنده، دینی و قرآنی جشن گرفتند.

جشن تکلیف متمرکز و همگانی دانش آموزان دختر که سال گذشته طی ابتکاری از مدیریت آموزش و پرورش شهرستان اشکذر برگزار گردیده بود، امسال برای دومین بار در حسینیه سالار شهیدان مجومرد، با همراهی هیئت محترم سالار شهیدان اجرا گردید.
این برنامه با حضور امام جمعه شهرستان اشکذر، فرماندار شهرستان، رئیس اداره قرآن، عترت و نماز اداره کل آموزش و پرورش استان یزد و جمعی دیگر از مسئولین استان و شهرستان همراه بود.






Saturday, 7 February , 2026