محمدصالح جوکار با اشاره به اعتصاب برخی معلمان و تعطیلی کلاسهای درس اظهار داشت: ۳ روز است که کلاسها تعطیل شده و دانشآموزان این کلاسها به مدرسه نمیروند.
به گزارش اشکذر خبر؛ محمد صالح جوکار نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن و رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس از دولت خواست هرچه سریعتر نسبت به پرداخت معوقات ۵ ماهه معلمان اقدام کند.
جوکار با اشاره به اعتصاب برخی معلمان و تعطیلی کلاسهای درس اظهار داشت: ۳ روز است که کلاسها تعطیل شده و دانشآموزان این کلاسها به مدرسه نمیروند.
نماینده مردم یزد، اشکذر و بخش ندوشن در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: آموزش و پرورش ۵ ماه است که حقوق این معلمان را نداده است؛ دولت سریع حقوق این افراد را پرداخت کند تا بتوانند در کلاسهای درس خود حاضر شده و به انجام رسالت خود بپردازند.
رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شوراهای مجلس تصریح کرد: نمیشود که حقوق معلمان را پرداخت نکرد و اجازه بدهیم کار به چنین مسائلی کشیده شود، درخواست ما از دولت پرداخت هرچه سریعتر حقوق و معوقات معلمان است.
دیدگاهتان را بنویسید