پس از اعلام خیر ساخت بیمارستان زینب کبری سلام الله علیها شهرستان اشکذر مبنی بر اینکه سهم دانشگاه شهید صدوقی در احداث این بیمارستان فقط ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون است؛ صورتحساب هزینه کرد خیر و دانشگاه شهید صدوقی از سوی خیر بیمارستان اعلام رسمی شد.
به گزارش اشکذر خبر؛ پس از اعلام حاج فضل الله شکاری خیر ساخت بیمارستان زینب کبری سلام الله علیها شهرستان اشکذر مبنی بر اینکه سهم دانشگاه شهید صدوقی در احداث این بیمارستان فقط ۱۴ میلیارد و ۴۰۰ میلیون است؛ صورتحساب هزینه کرد خیر و دانشگاه شهید صدوقی از سوی خیر بیمارستان اعلام رسمی شد.
بر این اساس گزارش مربوطه به شرح زیر می باشد:
الف_ هزینه کرد خیر:
پس از دریافت نقشه های معماری واجرایی و پرداخت هزینه های طراحی ونقشه ها به مهندسین مشاور قربانی، عملیات اجرایی ساخت بیمارستان در دیماه ۱۳۹۴ کلنگ زنی و شروع شد.
عملیات گود برداری و تسطیح انجام و سپس اقدام به قالب بندی های سازه بتن آرمه شده و نهایتا سازه بتن آرمه ۴ طبقه ساختمان اصلی بیمارستان و موتورخانه در بهار سال ۱۳۹۷ خاتمه یافت.
اضافه می نماید که بخش اول کارشامل ساخت سازه به صورت امانی اجرا گردید.
برای انجام عملیات تکمیلی و نازک کاری اقدام به برگزاری مناقصه و قرارداد تکمیل فی مابین خیر با شرکت عمران بتن آلتون (برنده مناقصه) منعقد و از زمستان ۱۳۹۷ شروع شد.
در تاریخ بیستم دی ماه ۱۴۰۱ طی صورت جلسه ای، ساختمان تکمیل شده بیمارستان به همراه موتورخانه و تجهیزات موجود در آن به استثناء ۲ دستگاه چیلر به دانشگاه محترم شهید صدوقی تحویل گردید.
لازم به ذکر است؛ از روز کلنگ زنی و شروع ساخت بیمارستان تا پایان سال ۱۳۹۹ کلیه هزینه های مربوط به ساخت بیمارستان و تجهیزات موتورخانه انحصارا توسط خیر پرداخت گردیده و فقط در سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ مواردی توسط دانشگاه شهید صدوقی پرداخت شده است که به شرح زیر گزارش میشود.
شایان ذکر است؛ هزینه کرد خیر در تاسیس بیمارستان حضرت زینب کبری (س) با نرخ های زمان اجرا مبلغ ۱۵۸ میلیارد تومان تقویم شده که با نرخ های زمستان سال ۱۴۰۱ بالغ بر ۴۰۰ میلیارد تومان با نظر کارشناسی برآورد شده است.
ب_ موارد هزینه کرد دانشگاه محترم شهید صدوقی:
الف- عقد قرارداد آیتم های سقف کاذب، کف پوش، کرتین وال و اتاق برق (به دلیل نبودن آنها در قرار داد خیر) فی مابین دانشگاه شهید صدوقی و پیمانکار منعقد و جمعا مبلغ ۶/۸ میلیارد تومان طی سال های ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ پرداخت شده است.
ب- به عنوان همراهی و پرداخت بخشی از تعدیل مبلغ ۱۴/۴ میلیارد تومان به پیمانکار پرداخت و مبلغ ۲/۲ میلیارد تومان هم بابت مالیات و بیمه رقم مذکور از طرف دانشگاه پرداخت شده است.
ج- خرید و تحویل ۲ دستگاه چیلر که مبلغ ۵/۷ میلیارد تومان بابت آن پرداخت نموده اند و در تابستان ۱۴۰۱ تحویل بیمارستان حضرت زینب کبری (س) شده است.
د- بنابر اعلام دانشگاه؛ برای عملیات محوطه سازی و تکمیل کار، قراردادی در تاریخ ۱۴۰۱/۰۸/۳۰ به مبلغ ۳۸/۶ میلیارد تومان با شرکت عمران بتن آلتون منعقد نمونده اند که مبلغ ۶ میلیارد تومان به عنوان پیش پرداخت قرارداد مذکور پرداخت و بقیه مبلغ هم به موازات اجرا و صورت وضعیت های تسلیمی، پرداخت می گردد.
نا گفته نماند؛ مبلغ ۱۷۰ میلیون تومان بابت طراحی محوطه سازی از سوی دانشگاه پرداخت شده است.
شایان ذکر است؛ مبلغ ۳ میلیارد تومان توسط استاندار محترم یزد در راستای کمک به بخشی از تعدیل قرارداد فی مابین خیر و پیمانکار؛ تخصیص داده شده است.
خاطرنشان اینکه؛ در خصوص تامین تجهیزات بیمارستان زینب کبری (س) دانشگاه اقدامات لازم را انجام داده و تاکنون ۱۱ محموله تجهیزات تحویل بیمارستان شده است و این فرایند ادامه دارد.
دیدگاهتان را بنویسید