در اشکذر به مانند بسیاری از مناطق استان یزد نان سورکُک را معمولاً روزهای پنجشنبه ماه مبارک رجب برای خیرات اموات به تعداد زیاد می پزند و برای آشنایان و همسایگان می برند

اشکذر خبر؛حسین دهقانی ؛ ماه رجب را در زبان محلی «ماه رغاب» یا «ماه رقاب» نیز می نامند، مردم معتقدند در این ماه اموات چشم انتظار خیرات هستند، یکی از خیرات این ماه «نان سورکُک» است.

سورکُک یا سوروک ،نان روغنی زرد رنگ شبیه به کوکوی سیب زمینی است، اندازه آن بزرگتر از کوکو و کوچکتر از نان تافتون است.

در اشکذر به مانند بسیاری از مناطق استان یزد نان  سورکُک را معمولاً روزهای پنجشنبه ماه مبارک رجب برای خیرات اموات به تعداد زیاد می پزند و برای آشنایان و همسایگان می برند.

آرد گندم ، مایه خمیر ،تخم گشنیز،گیاهی به نام گل زردک با کمی آب در تغار بصورت خمیر درمی آورند ؛ خمیرهای ور آمده را در تکه های کوچک در ظرف های توگود فلزی با روغن فراوان کنجد که در زبان محلی به آن «روغن ارده» گفته می شود سرخ می کنند؛ هر قدر روغن ارده مرغوب تر باشد نان سورکُک هم خوشمزه تر است .

اغلب مردم به هنگام خوردن برروی سورکُک شکر می‌ریزند؛ سورکُک را بدون شکر و برخی پنیر مال شده هم می خورند.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/3tJnU