امام جمعه بخش خضرآباد از برگزاری ششمین مرحله از رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه و توزیع ۶۰ بسته حمایتی بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا در این بخش از شهرستان اشکذر خبر داد.
به گزارش اشکذر خبر؛ حجه الاسلام غالبی از توزیع ۶۰ بسته معیشتی بین آسیب دیدگان از کرونا در بخش خضرآباد خبر داد.
غالبی در همین رابطه به اشکذر خبر گفت: در راستای اجرای ششمین مرحله از رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه به آسیب دیدگان از کرونا تعداد ۶۰ بسته حمایتی بین نیازمندان و آسیب دیدگان از کرونا توزیع شد.
وی گفت: این بسته های معیشتی به ارزش هر کدام ۲ میلیون ریال به ارزش ۱۲۰ میلیون ریال می باشد؛ که از سوی ستاد اجرایی فرمان حضرت امام (ره) و خیرین این بخش تهیه و با رعایت شئونات و حفظ آبروی شهروندان بین آسیب دیدگان ازکرونا در این بخش از توابع شهرستان اشکذر توزیع شد.
خاطر نشان میگردد؛ این بستههای معیشتی شامل نان خشک محلی، رب گوجه فرنگی، روغن مایع، عدس، تن ماهی و ماکارونی است.
دیدگاهتان را بنویسید