گروه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر نمایشگاه عکس با موضوع تنوع زیستی استان یزد برگزار می کند.

به گزارش اشکذر خبر به نقل از روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر، گروه زیست شناسی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اشکذر با هدف ترویج فرهنگ حفاظت محیط زیست، به تصویر کشیدن پتانسیل های حیات وحش و طبیعت و داشته های طبیعی و شناخت و معرفی گونه های شاخص گیاهی و جانوری استان یزد، قدردانی از فعالان و علاقه مندان به عکاسی و به نمایش گذاشتن استان یزد نمایشگاه عکس با عنوان «تنوع زیستی» برگزار می کند.

در این نمایشگاه ۵۰ تابلو از آثار محمدرضا صالحی عکاس محیط زیست و دانشجوی کارشناسی ارشد رشته ژنتیک واحد اشکذر به نمایش گذاشته خواهد شد.

بنابر این گزارش، این نمایشگاه از تاریخ ۲۸ مهر تا اول آبان ماه به مدت ۴ روز در نگارخانه کتابخانه مرکزی یزد برپا می شود و بازدید از این نمایشگاه برای عموم رایگان است. ساعت بازدید صبح ها از ساعت ۹ تا ۱۳ و عصرها از ساعت ۴ تا ۸:۳۰ می باشد.

 

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/8zv7o