مدیرعامل کانون پرورش فکری از مرکز فرهنگی هنری درحال ساخت کانون در شهرستان اشکذر شهر یزد بازدید کرد.
به گزارش اشکذر خبر؛ حامد علامتی مدیرعامل کانون پرورش فکری از مرکز فرهنگی هنری در حال ساخت کانون پرورشی فکری کودکان و نوجوانان شهرستان اشکذر در شهر مجومرد بازدید کرد.
علامتی در این بازدید که در حاشیه برگزاری بیست و چهارمین جشنواره بینالمللی قصهگویی صورت گرفت؛ قول مساعد داد تا پایان سال ۱۴۰۱ این پروژه به بهرهبرداری برسد.
شایان ذکر است؛ مرکز فرهنگی هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان شهرستان اشکذر در شهر مجومرد واقع شده و این شهرستان تنها شهرستان فاقد مرکز کانون در استان یزد است.
بر اساس این گزارش؛ زمین این مجموعه از سوی خیر سید ضیاء وکیل السادات اهدا و این مرکز دارای سالن کتابخانه کودک و نوجوان، کارگاه نقاشی، کارگاه سفال، سالن آمفیتئاتر و… با زیربنای ۱۰۰۰ مترمربع و با ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی است.
این پروژه از سال ۱۳۸۹ شروع شده و تکمیل و تجهیز سالن آمفیتئاتر آن را نیز علیرضا منصوری دیگر خیر این شهر به عهده گرفته است.
Monday, 2 October , 2023