• کد خبر: 91010
      منتشر کننده: علی مشیری نیا (سردبیر)
        تاریخ انتشار: دوشنبه 1 اردیبهشت 1399 - 23:41
    فرماندار شهرستان اشکذر تاکید کرد
    فرماندار شهرستان اشکذر: کیفیت پایین نان سبب می‌شود تا از میزان ماندگاری آن کاسته شود و ضرورت دارد تا تلاش اعضا در راستای عرضه نان با کیفیت و جلب رضایت مندی مردم باشد و این دو موضوع در اولویت اول کارگروه آرد و نان شهرستان باشد.

    به گزارش اشکذر خبر به نقل از روابط عمومی فرمانداری شهرستان اشکذر، هادی هادی‌نسب فرماندار شهرستان اشکذر در نخستین کارگروه آرد و نان این شهرستان در سال جدید ضمن تاکید بر نظارت بر کیفیت عرضه نان توسط اعضای کارگروه، گفت: کیفیت پایین نان سبب می‌شود تا از میزان ماندگاری آن کاسته شود و ضرورت دارد تا تلاش اعضا در راستای عرضه نان با کیفیت و جلب رضایت مندی مردم باشد و این دو موضوع در اولویت اول کارگروه آرد و نان شهرستان باشد.

    وی با اشاره به دغدغه‌های مردم در این روز‌ها و نگرانی آن‌ها از شیوع ویروس کرونا گفت: رعایت نکات بهداشتی در نانوایی‌های شهرستان لازم و ضروری است و بازرسین صنعت، معدن و تجارت، مرکز بهداشت و اتحادیه نانوایان باید بازدیدهای سرزده خود را به ‌طور مستمر در دستور کار داشته باشند.

    هادی‌نسب در ادامه اظهار داشت: برنامه ریزی ساعت کار نانوایی های شهرستان اشکذر  در ایام ماه مبارک رمضان باید به نحوی باشد تا ضمن تامین نان مورد نیاز مردم، طرح فاصله گذاری اجتماعی نیز رعایت شود.

    فرماندار اشکذر تاکید کرد: بازرسی ها از تمامی صنوف به ویژه نانوایی های شهرستان اشکذر در راستای تصمیمات ستاد مقابله با کرونا ادامه خواهد داشت و در صورت عدم رعایت اصول بهداشتی ابلاغ شده از سوی ستاد مقابله با کرونا در واحدهای نانوایی، از فعالیت آنان جلوگیری خواهد شد.

    خاطر نشان میگردد؛ در این جلسه در خصوص تصویب قیمت نان خشک نیز بحث و تبادل و نظر شد.

    لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/E11Lo

  • Telegram
  • ارسال نظر :

    دیدگاهتان را بنویسید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تکمیل کنید *