امام جمعه اشکذر با بیان اینکه تجربه این هفتاد و پنج سال نشان داد که امید بستن به مجامع بین ‌المللی خیری برای فلسطین نخواهد داشت؛ گفت: آنها راه های زیادی را طی کردند؛ اما هیچ کدام از این راه ‌ها برای مبارزه با رژیم جعلی اسراییل نتیجه نمی دهد.

به گزارش اشکذر خبر؛ حجه الاسلام طالبیان امام جمعه اشکذر در خطبه های نماز جمعه با بیان اینکه ما چهار قسم جهاد داریم، یعنی جهاد بر چهار قسم است و بر هر مسلمانی لازم هست که نسبت به آنها عالم باشد و بداند و به فریضه و وظیفه ‌اش عمل کند؛ گفت: جهاد با نفس به این است که اگر انسان در پیش خودش احساس می کند که نیرویی از درون او و از درون جان او او را به سمت گناه و معصیت خدا دعوت می ‌کند و سوق می‌دهد با این دعوت مخالفت کند.

طالبیان در این خصوص ابراز داشت:  اصولا از نظر آموزه ‌های دینی ما، مهم ‌تر از هر جهادی جهاد با نفس است و همانطور که دشمن ‌ترین دشمنان انسان همان هوای نفسانی است.

وی در ادامه اظهار داشت: جهاد با دشمنان و با آن کسانی که به هر حال ضد اسلام و ضد مومنین هستند؛ دشمن بیرونی اعم از کفار و منافقین و اشرار و مفسدین و… هم نوعی جهاد است.

طالبیان تاکید کرد: یکی دیگر از جهادها جهادی که واجب می ‌شود بر امام آن وقتی مردم هم او را همراهی کنند و امام ولو امام معصوم هم باشد اگر مردم پشت سرش نیستند و آنچه را که می ‌گوید اطاعت نکنند و فرمان نبرند گاهی امام هم موفق به انجام فریضه جهاد نمی ‌شود؛ لذا به یک معنا بر امام سنت اما بر مردم واجب است.

خطیب جمعه اشکذر توضیح داد: اگر یک زمانی امام خواستند و اراده کردند که با دشمن بجنگد اما مردم به هر دلیلی همراهی نکردند به خاطر جهل شان یا علاقه ‌شون به دنیا به خاطر هر امر دیگری در اینجا تکلیف از امام برداشته می شود.

طالبیان در همین خصوص ادامه داد: هر سنت پسندیده ‌ای که مردی آن را پایه ‌گذاری کند اگر انسان یک سنت حسنه ‌ای را پایه ‌گذاری کرد باید سعی کنند اهل ایمان که این جهاد را انجام بدهند.

وی توصیه کرد: مبادا اگر یک سنت حسنه ‌ای در میان مردم شکل گرفته کسی آن را پایه ‌گذاری کرده، مبادا آن سنت حسنه را به هر دلیلی نفی کنی و رد کنی این سنت حسنه را پیگیری کن بر بقای آن و استمرار آن تاکید داشته باشید.

امام جمعه اشکذر  در ادامه با بیان اینکه نزدیک به چهل روز است که مجاهدان مقاومت فلسطین حماسه ‌ای را خلق کردند؛ با نام طوفان الاقصی و این حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به مردم مظلوم و مقاوم غزه را به دنبال داشت؛ اظهار داشت: از نگاه قرآن کریم دفاع فلسطینیان از خودشان و سرزمین شان یک امر مقدسی است و باید مورد تکریم و احترام قرار بگیرند.

وی تاکید کرد: خدای متعال اجازه داده به انسان ‌هایی که مورد ظلم و ستم قرار می گیرند این ‌ها از خودشان دفاع کنند.

طالبیان همچنین تاکید کرد: بیش از هفتاد و پنج سال پیش با حمایت در حقیقت و با کمک دولت استعمارگر انگلیس و حمایت کشورهای دیگر آمدند؛ یک بخشی از سرزمین کشور فلسطین را اشغال کردند و یهودی ‌هایی را به صهیونیست ‌های از سراسر دنیا با زبان ‌های مختلف با چهره ‌های مختلف جمع کرده اند.

خطیب جمعه اشکذر همچنین گفت: تجربه این هفتاد و پنج سال نشان داد که امید بستن به مجامع بین ‌المللی خیری برای فلسطین نخواهد داشت.

وی یادآور شد: آنها راه های زیادی را طی کردند اما هیچ کدام از این راه ‌ها برای مبارزه با رژیم جعلی اسراییل نتیجه نمی دهد و تنها راه مقاومت است، ایستادگی است، فداکاری است، که باید در پرتو وحدت امت اسلام به وجود بیاید.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/ZDpNx