امام جمعه وقت بخش خضرآباد با اشاره به احداث و راه اندازی بی رویه صنایع آلاینده در محدوده این بخش از شهرستان اشکذر گفت: آمار بالای سرطان و انواع امراض در استان یزد نگران کننده است.
به گزارش اشکذر خبر؛ حجه الاسلام حسینی زاده خضرآبادری امام جمعه موقت بخش خضرآباد در خطبه های نماز این هفته بخش خضرآباد اشکذر ضمن گرامیداشت روز ۱۳ دی ماه سالروز شهادت سردار سلیمانی و با تاکید بر اینکه شهید سلیمانی یک نفر نبود؛ بلکه یک مکتب بود؛ گفت: سردار سلیمانی قهرمان فراملی و قهرمان همه آنهایی است که در مقابل ظلم و دیکتاتورها ایستادگی میکنند.
حسینی زاده خضرآبادی در همین رابطه افزود: قطعاً صاحبان قلم و اندیشه و به ویژه آنهایی که مهارت فرهنگی دارند؛ باید سردار سلیمانی را به عنوان یک الگو برای نسل جوان بشناسانند.
وی در ادامه از قوه قضائیه خواستار پیگیری در شناسایی عوامل داخلی و خارجی ترور ناجوان مردانه سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و مجازات تمامی آنها شد.
حسینی زاده خضرآبادی به احداث و راه اندازی بی رویه صنایع آلاینده در محدوده بخش خضرآباد شهرستان اشکذر اشاره کرد و گفت: آمار بالای سرطان و انواع امراض در استان یزد نگران کننده است.
وی از مسولان محیط زیست و دست اندر کاران صدور مجوز این گونه صنایع آلاینده خواستار جلوگیری از صدور مجوز برای این گونه صنایع شد.
شایان ذکر است؛ امام جمعه موقت بخش خضرآباد هم چنین خواستار نظارت بهتر، مستمر و بیشتر بر صنایع فعال در این منطقه از شهرستان اشکذر شد.
دیدگاهتان را بنویسید