زیرساختهای موجود در شهرستان اشکذر میطلبد تا استقرار صنایع کم آبخواه هایتک و صنایع تبدیلی را به عنوان رویکرد اصلی شهرستان در برنامههای توسعهای مورد توجه قرار دهد.
به گزارش اشکذر خبر، عضو شورای اسلامی شهر اشکذر با بیان اینکه مشکلات زیست محیطی و آلودگی هوا چند سالی است که جزو اصلیترین دغدغههای مردم شهرستان اشکذر قرار گرفته است، گفت: حمایت از تشکلها و سمنهای مردم نهاد در حوزههای مختلف به ویژه مسائل زیست محیطی در برنامههای شورای اسلامی شهر اشکذر بوده است.
مریم دست افشان، افزود: ارتقاء نمایندگی محیط زیست به اداره مستقل و تامین نیروی انسانی لازم جهت انجام بهتر گشت و نظارت بر فعالیت صنایع از جمله موضوعات مهمی است که مورد انتظار مردم بوده و ضرورت دارد تا مسئولان مرتبط استانی به آن توجه داشته باشند.
رئیس نمایندگی محیط زیست شهرستان اشکذر گفت: شهرستان اشکذر به دلیل داشتن دو شهرک صنعتی مصوب و دو ناحیه صنعتی دومین شهرستان صنعتی استان محسوب میشود که استقرار صنایع آلاینده و با توجه به قرار گیری در جهت وزش بادهای قالب استان که تمام آلودگی این صنایع را به سمت این منطقه سوق میدهد، بیشترین خسارات زیست محیطی و سلامت را متحمل شده است.
زارع اظهار داشت: برای بهبود وضعیت آلایندگی شهرستان از واگذاری صنایع آلاینده در این منطقه جلوگیری بعمل آمده و از واحدهای در حال فعالیت به طور سر زده و به صورت شبانه روزی بازدید شده و روند مسائل زیست محیطی آنها پایش و مورد رصد و بازرسی قرار گرفته است.
وی ادامه داد: واحدهایی که ضوابط زیست محیطی را رعایت نکرده شناسایی و اخطارهای لازم در این زمینه داده شده و واحدهایی که بنا به هر دلیل نسبت به این اخطارها بی توجه بوده از فعالیت آن جلوگیری بعمل آمده و به مراجع قانونی شهرستان معرفی شدند.
زارع اظهار داشت: صدور مجوزهای بهره برداری و استقرار از صنایع از هفت رده موجود، چهار رده آن در شهرستان انجام میشود.
فرماندار اشکذر گفت: صنعتی مورد حمایت قرار خواهد گرفت که پاسخگوی ظرفیت شهرستان نیز باشد.
هادی هادی نسب با بیان اینکه ظرفیتهایی که در شهرستان وجود دارد جوابگوی استقرار صنایع جدید نیست، گفت: صدور مجوز در حوزههای مختلف به ویژه در زمینه کاشی و سرامیک با توجه به عدم وجود نیروی کار لازم در شهرستان دیگر ظرفیت ندارد.
وی با اشاره به استقرار صنایع کاغذی در شهرستان، افزود: اگر چه صنایع کاغذی آلایندگی هوا را به دنبال ندارند، ولی با توجه به بوی نامطبوع و ابراز نارضایتی مردم مناطق مختلف نمیتواند صنعتی باشد که بخواهد مجوزی در این زمینه صادر شود.
فرماندار اشکذر تاکید کرد: زیرساختهای موجود در شهرستان میطلبد تا استقرار صنایع کم آبخواه هایتک و صنایع تبدیلی را به عنوان رویکرد اصلی شهرستان در برنامههای توسعهای مورد توجه قرار دهد تا بتوان از ظرفیت مسئولیتهای اجتماعی آنها نیز در مناظق مختلف شهرستان بهره برد.
هادی نسب به مجوزهای اخیر اداره صنعت، معدن و تجارت استان در زمینه استقرار چند واحد کاشی و سرامیک در شهرستان اشاره و ادامه داد: با همراهی اداره محیط زیست این مجوزها در کمیسیون ماده ۱۱ مورد اعتراض قرار گرفت و تنها در صورتی اجاز داده خواهد شد که این واحدها بتوانند با به روزترین تکنولوژیهای روز خود را وفق داده و فعالیت کنند.
منبع: خبرگزاری صداوسیما مرکز یزد
دیدگاهتان را بنویسید