امام جمعه موقت بخش خضرآباد گفت :گره‌ زدن حل مشکلات به مذاکره با آمریکا ظلم و جفا به مردم است.

به گزارش اشکذرخبر؛ امام جمعه موقت بخش خضرآباد در جمع نمازگزاران جمعه در مسجد امام زاده سید کافی روستای کافی آباد با انتقاد از خوی استکباری و استعماری ایالات متحده تأکید کرد: آمریکا به هیچ‌یک از تعهدات بین‌المللی پایبند نیست و تاریخ گواه عدم اعتمادپذیری این کشور است. سیاست خارجی آمریکا صرفاً بر منافع ملی و قدرت‌طلبی استوار است، نه پایبندی به تعهدات و آنچه امروز برای آمریکا مهم است، رسیدن به قدرت، ثروت و منافعش است که برای رسیدن به این اهداف روی همه تعهدات خود در دوستی با کشورهای دیگر پا می گذارد.

حجت‌الاسلام حسینی زاده خضرآبادی گفت:گره‌ زدن حل مشکلات به مذاکره با آمریکا ظلم و جفا به مردم است و به تعبیر رهبر معظم انقلاب این مذاکره شرافتمندانه و عزتمندانه نیست و دنیا که فقط آمریکا نیست ؛نقش مهم وزارت امور خارجه این است که با دیگر کشور های دنیا روابطی پایدار برقرار کند

امام جمعه موقت بخش خضرآباد با اشاره به روز بزرگداشت شهدا و لزوم احترام به خانواده معظم شهیدان گفت : شهدای گرانقدر و معزز و خانواده هایشان از نظام مقدس جمهوری اسلامی پشتیبانی کردند و در سختی‌ها پشتیبان انقلاب و نظام‌ بودند.این نهاد مقدس برای رسیدگی به امور شهدا تاسیس شده است و به همه کسانی که در این عرصه خدمت می کنند، تبریک می‌گوییم.

لینک کوتاه : https://ashkezarnews.ir/Kftvl