• Sabat
  • 4386438


  • کد خبر: 19773
      منتشر کننده: سردبیر
        تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۱

    به گزارش نسیم صادق به نقل از وبدا،علی اکبر کمالی اردکانی در گفت و گو با این خبرگزاری با اشاره به هفته سلامت و جدی گرفتن فشارخون، بر کاهش نوشیدن قهوه تاکید کرد و اظهارداشت: نوشیدنی ها و مواد غذایی حاوی کافئین، مانند قهوه می تواند سبب بالا رفتن ناگهانی فشار خون در آنها شود.
    وی افزود: کافئین با تنگ تر کردن رگ های خونی و جلوگیری از ترشح هورمون آدنوسین(هورمونی که موجب انبساط و باز شدن رگ های خونی می شود) سبب افزایش فشار خون می گردد. این ماده همچنین می تواند با تحریک غده آدرنال سبب ترشح بیشتر هورمون کورتیزول و آدرنالین در خون شود که این به نوبه خود موجب افزایش فشار خون می گردد.

    وی با بیان این مطلب که چای سبز بهترین جایگزین قهوه است تصریح کرد: مطالعات علمی نشان می دهد چای سبز می تواند برخی عوامل خطرزای بیماری های قلبی مانند فشارخون بالا و لخته شدن خون را کاهش دهد.

    این کارشناس صنایع غذایی توصیه کرد: برای داشتن فشارخون طبیعی باید مصرف مواد غذایی مثل؛ نمک، کافئین، آرد سفید و محصولات تهیه شده از این نوع آرد، مانند نان لواش، الکل، غذاهای سرخ شده پرچرب، نیکوتین، شکر و مواد قندی، غذاهای کنسرو شده، اسانس ها و رنگ های افزودنی را به حداقل رساند.

    لینک کوتاه : http://ashkezarnews.ir/EHXmV

  • Telegram
  • برچسب‌ها
    ارسال نظر :

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تکمیل کنید *