• Sabat
  • 4386438


  • کد خبر: 21482
      منتشر کننده: سردبیر
        تاریخ انتشار: سه شنبه ۱۰ اردیبهشت ۱۳۹۲ - ۱۸:۰۴

    به گزارش نسیم صادق به نقل از وبدا،مهدیه السادات حاجی میرزاده در گفت و گو بااین خبرگزاری اظهارداشت: مطالعات حاکی از آن است که ارتباط قابل توجهی میان دریافت کلسیم و بروز فشارخون بالا وجود ندارد.
    وی ادامه داد: افزایش مصرف فرآورده‌های شیری و دریافت کلسیم حتی به میزان ۱۵۰۰ میلی گرم در روز نیز تاثیری بر فشارخون افراد مبتلا به پرفشاری خون ندارد. بنابراین نقش مکمل کلسیم در پیشگیری از پرفشاری خون هنوز ناشناخته است.
    این کارشناس تغذیه تصریح کرد: نمک در افزایش فشارخون بسیاری از افراد تاثیر دارد، بنابراین مصرف نمک را به هنگام تهیه و طبخ غذا کاهش داده و از نمکدان در هنگام صرف غذا و سرسفره استفاده نکنید.
    حاجی میرزاده با اشاره به این مطلب که در افراد مبتلا به فشارخون بالا، مصرف مقادیر کافی مواد غذایی حاوی پتاسیم از حملات مغزی جلوگیری می‌کند متذکرشد: برای افزایش مصرف پتاسیم توصیه می‌شود میوه‌ها، سبزی‌ها، حبوبات و غلات استفاده شوند.

    لینک کوتاه : http://ashkezarnews.ir/r8qLA

  • Telegram
  • برچسب‌ها
    ارسال نظر :

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تکمیل کنید *