• کد خبر: 85153
      منتشر کننده: ابوالفضل زارع نژاد
        تاریخ انتشار: دوشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۲۱
    فرماندار اشکذر در کارگروه آرد و نان این شهرستان، با بیان اینکه نان به عنوان قوت غالب و بخش اصلي سبد غذايي مردم به شمار می رود، گفت: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و اعضای کارگروه باید بازرسی و نظارت مستمری بر عملکرد نانوایی های شهرستان داشته باشند.

    به گزارش اشکذرخبر، فرماندار اشکذر در کارگروه آرد و نان این شهرستان با بیان اینکه نان به عنوان قوت غالب و بخش اصلی سبد غذایی مردم به شمار می رود، گفت: در تمام فرآیندهای تولید نان، نانوایی های شهرستان باید استاندارد های لازم از جمله زمان تخمیر، زمان پخت، استفاده نکردن از افزودنی های غیر مجاز و استفاده از آرد سبوس دار را رعایت کنند.

    هادی هادی نسب افزود: بهبود کیفیت پخت نان مورد انتظار مردم است و انتظار می رود اعضا کارگروه شهرستان ضمن بازرسی و نظارت مستمر بر عملکرد نانوایی ها، تخلفاتی که گاها توسط برخی از نانوایی ها مشاهده می شود را گزارش تا جهت برخورد قانونی به تعزیرات حکومتی معرفی شوند.

    وی به همکاری مشترک اتحادیه صنف نانوایان و اداره صنعت معدن و تجارت شهرستان برای افزایش کیفیت و مصرف درست نان اشاره و خاطر نشان کرد:  برگزاری دوره های ویژه آموزشی برای نانوایی ها به صورت فصلی و صدور گواهی نامه آموزشی و هم چنین تشویق نانوایانی که نان باکیفیت به مردم عرضه می کنند از جمله مواردی است که باید مورد توجه قرار گیرد.

    لینک کوتاه : http://ashkezarnews.ir/pWbtn

  • Telegram
  • ارسال نظر :

    پاسخی بگذارید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

    تکمیل کنید *